Eenvoud in Pensioen

Voor uw werknemers is pensioen een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Voor u is het een belangrijke verantwoordelijkheid. PensioenenCo biedt ondersteuning bij het regelen van een pensioen voor uw mensen.

Wij zijn specialist op het gebied van pensioenvraagstukken: inrichting van uw pensioenregeling, maar ook verlenging of wijziging van uw huidige regeling, voor PensioenenCo is het bekend terrein. Voor u niet. Dat hoeft ook niet. Wij hebben de kennis, expertise en ervaring in huis om u deskundig te begeleiden bij een passende pensioenregeling. En wij stellen daarbij helderheid en inzicht voorop: voor u, maar zeker ook voor uw werknemers. PensioenenCo begeleidt u van begin tot eind, van analyse tot communicatie naar uw werknemer.

tekst

Uiteraard zijn wij op de hoogte van de meest recente en relevante wetgeving, staat kwaliteit en deskundigheid bij ons hoog in het vaandel. Maar PensioenenCo staat voor: gemak, eenvoud en flexibiliteit. We beschikken over een groot netwerk van ervaren adviseurs en specialisten. Wij zijn in staat om in begrijpelijke taal uw werknemers uit te leggen waar het om gaat en pakken dit aan op de manier die bij uw bedrijf past. Kortom: PensioenenCo maakt voor werkgever en werknemer pensioen weer begrijpelijk. Daarnaast kan PensioenenCo ook u als DGA adviseren en begeleiden naar de voor u meest passende en gunstige pensioenoplossingen.